Γιωργη δεν ειναι λυση αυτη.εισαι ατομο με γνωσεις τις οποιες προσφερεις και μονο καλο δεν ειναι αυτο οχι μονο για την σελιδα,για ολους μας.μην κανεις την χαρη σε καποιους.
εγω προσωπικα ειδα ποσο πολυ την πονας την σελιδα στους πορους.
οποιος ηταν εκει και σε ακουσε καταλαβε…
και ανθρωποι που ποναν για κατι δεν το αφηνουν ευκολα
τους χαιρετισμους μου
-
Αντιο…
-
Αντιο…
τι γινετε εδω ρε…
εμεις απο την Γερμανια και ειμαστε μεσα
και σεις απο κει κοντα και φευγετε,
που θα πατε ρε και φευγετε,
πιο παθος δεν φερνει ενταση
δητε τη γινετε στα γηπεδα
τι νομιζετε οτι μας εμεινε,
το τι καπνο φουμαρει ο καθενας τουλαχιστον οι παλιοι το γνωριζουν και οι νεοι ετσι κιαλλιως θα το μαθουν
δεν χρειαζετε να ανχωνομαστε
και στο φιναλε οτι γραφετε οσο παραλογο και αν μας φενετε, οσο γελειο η εντεταλμενο η σκοπιμο,
ειναι καλητερο απο αδεια σελιδα
τι νομιζετε οτι περιμενουμε ολοι εμεις,
να γραψει καποιος κατι καινουργιο να διαβασουμε και ας ειναι οτι θελεις
δηλαδη τι νομιζετε οτι ειμαστε ολοι στα βουνα και ψαχνουμε...
οχι κυριοι χιλιες φορες ειμαστε εδω και μια στα βουνα
αν αυριο ολοι εμεις, λεω τωρα, βρισκαμε αυτο που ψαχνουμε
νομιζετε οτι θα σταματουσαμε την αναζητηση...........
ισα ισα πιστευω, οτι τοτε, και εχοντας την οικονομικη ανεση δεν θα καναμε τιποτα αλλο
ο καθενας πιστευω ειναι εδω μεσα κατι για να κερδιση,
ειτε καλοπροερετα ειτε οχι
καιγω δεν σημετεχω οπως παλια αλλα παντα ειμαι εδω παντα ακουω
εαν κατι με στεναχωρει το προσπερναω,
φιλε Geo οι περισοτεροι ξερουν τι γινετε εδω ασχετα εαν δεν μιλανε, αλλα παντα ειναι εδω,
ενας ομιλος η συλογος θελει παρουσια και αυτο ειναι πολλη σημαντικο
χανουμε ενα κοματι μας καθε φορα που καπιος αποχωρει ειδικα οταν ειναι παλιος και ποσο μαλον οταν ειναι υδρειτικο μελος
και πιστεψτε με, εν ημασταν μια παρεα που θα συμφονουσαμαι παντα σε ολα, μετα απο καπιο διαστημα δεν θα ειχαμε να πουμε τιποτα,
ολα χρειαζοντε και οι καλοι και χρεισιμοι για να κερδιζουμε κατι και οι κακοι και πονηροι για να εχουμε να σχολιαζουμε και να καλαμπουριζουμε
εδω με την οικογενια μας και καυγαδιζουμε, τι να κανουμε, ζωντανοι ανθρωποι ειμαστε
μην εγκαταλιπεις δεν ειναι μονο οι αλλοι, ειμαστε και μεις εδω και σε θελουμε ........ ΕΔΩ.. -
Αντιο…
κυριε γιωργο κατα τα χριστουγεννα που εβλεπα διαφορες κοντρες κι επαιρνα κι εγω μερος αναρωτιομουνα που αποσκοπουσαν ολες αυτες οι κοντρες. σιγα σιγα οι εντασεις μεγαλωναν. τελειωνει ο μαρτιος κι εμεις εκει. τι στο καλο φταιει αναρωτιεμαι συνεχεια. τι εχει αλλαξει??? αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ο καιρος που μας εχει κλεισμενους μεσα απο το νοεμβρη μας εχει κανει τα νευρα κροσια. μπορει να λεω και χαζομαρες αλλα ολη αυτη τη νευρικοτητα εκει την αποδιδω. εαν βγαιναμε πιο συχνα θα ειχαμε ορεξη για μαλωματα???? ή θα ειχαμε το χρονο?? οχι βεβαια θα μας απασχολουσαν πιο σοβαρα θεματα. αυτο πρεπει να φταιει και μετα ολα τα υπολοιπα που εχουμε στο μυαλο μας ως πιθανες λυσεις. σκεψου το αυτο και μπορει να αλλαξεις και γνωμη.
-
Αντιο…
@Geo:
Ναι, καλα καταλαβατε. Ειναι το τελευταιο μου ποσταρισμα εδω.
Αλλιως ξεκινησαν και αλλιως κατεληξαν τα πραγματα.
Ηταν το 2009 οταν μετα το κλεισιμο των Ανταρτων αποφασισαμε με τον Παρη να ανοιξουμε μια αλλη σελιδα, αυτη εδω, τα ψαχτηρια. Μετα απο ενα χρονο συνλειτουργιας προσωπικοι λογοι με εκαναν να αποτραβηχτω και να αφησω τη σελιδα στον Παρη που ως γνωστον περασε τοσα λουκια προκειμενου να την κρατησει ζωντανη και να γραφουμε εμεις σημερα ελευθερα. Δυστυχως ο Παρης εφυγε νωρις, και την διαχειρηση την ανελαβε η Χριστινα που αν και προσπαθει να επιβαλει νεα νοοτροπια στην σελιδα τα παλια "χουγια" δεν λενε να σταματησουν. Η αγαπη για τη σελιδα υπερκαλυφτηκε απο τη στεναχωρια απο διαφορα που διαβαζα και απο αλλα που πρατονταν. Ετσι αποφασισα να αποχωρισω γιατι εν ολιγοις διαπιστωσα 3 πραγματα.
1. Χαλαω τον εαυτο μου με αυτα που γινονται (και κανω).
2. Εφτασα σε σημειο να σκοτωνομαι (ανεξαρτητως δικαιου η οχι) με ατομα που μεχρι χθες ηταν φιλαρακια, και
3. Εγω ο ιδιος που με τοση αγαπη ανοιξα αυτη τη σελιδα τωρα με τη συμπεριφορα μου της κανω ζημια.Δεν εχω παρα νας σας χαιρετισω ολους και να ζητησω συγνωμη απο οσους στεναχωρησα.
:36_2_53::36_2_53::36_2_53:
τωρα μπηκα …εφαγα τετοια ουτσα σημερα οπου δεν εχω ορεξη ,θα σε παρω το πρωι παλιογερε κοιτα να ….
Let The Games Begin"
-
Αντιο…
ελπιζω να ξεκουραστεις και να επιστρεψεις…
τουλαχιστων να ερχεσαι στις συναντησεις.
Μαλον ηταν σωστη η αποψη που ακουστηκε καποτε για πριβε σαιτ, να ειναι μελη καποιοι ανθρωποι με γνωσεις σε μηχανηματα και σημαδια για να μπορουν να συζητανε ελευθερα χωρις να τους διακοπτουν με τις εξυπναδες τους και τις ειρωνειες οι ασχετοι...
Απ`οτι φαίνεται φευγουν αυτοι που μπορουν να προσφερουν... -
Αντιο…
Γιώργο κάποια στιγμή είχα πει οτί οι παλιοί που αγαπούν το φόρουμ δεν πρέπει να μίλουν πολύ.
Λες να γεράσαμε;
Δεν νομίζω. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι θα τα ξαναλέμε !
Θα τα πουμε από κοντά φίλε!!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Αντιο…
τι γινετε εδω ρε…
εμεις απο την Γερμανια και ειμαστε μεσα
και σεις απο κει κοντα και φευγετε,
που θα πατε ρε και φευγετε,
πιο παθος δεν φερνει ενταση
δητε τη γινετε στα γηπεδα
τι νομιζετε οτι μας εμεινε,
το τι καπνο φουμαρει ο καθενας τουλαχιστον οι παλιοι το γνωριζουν και οι νεοι ετσι κιαλλιως θα το μαθουν
δεν χρειαζετε να ανχωνομαστε
και στο φιναλε οτι γραφετε οσο παραλογο και αν μας φενετε, οσο γελειο η εντεταλμενο η σκοπιμο,
ειναι καλητερο απο αδεια σελιδα
τι νομιζετε οτι περιμενουμε ολοι εμεις,
να γραψει καποιος κατι καινουργιο να διαβασουμε και ας ειναι οτι θελεις
δηλαδη τι νομιζετε οτι ειμαστε ολοι στα βουνα και ψαχνουμε...
οχι κυριοι χιλιες φορες ειμαστε εδω και μια στα βουνα
αν αυριο ολοι εμεις, λεω τωρα, βρισκαμε αυτο που ψαχνουμε
νομιζετε οτι θα σταματουσαμε την αναζητηση...........
ισα ισα πιστευω, οτι τοτε, και εχοντας την οικονομικη ανεση δεν θα καναμε τιποτα αλλο
ο καθενας πιστευω ειναι εδω μεσα κατι για να κερδιση,
ειτε καλοπροερετα ειτε οχι
καιγω δεν σημετεχω οπως παλια αλλα παντα ειμαι εδω παντα ακουω
εαν κατι με στεναχωρει το προσπερναω,
φιλε Geo οι περισοτεροι ξερουν τι γινετε εδω ασχετα εαν δεν μιλανε, αλλα παντα ειναι εδω,
ενας ομιλος η συλογος θελει παρουσια και αυτο ειναι πολλη σημαντικο
χανουμε ενα κοματι μας καθε φορα που καπιος αποχωρει ειδικα οταν ειναι παλιος και ποσο μαλον οταν ειναι υδρειτικο μελος
και πιστεψτε με, εν ημασταν μια παρεα που θα συμφονουσαμαι παντα σε ολα, μετα απο καπιο διαστημα δεν θα ειχαμε να πουμε τιποτα,
ολα χρειαζοντε και οι καλοι και χρεισιμοι για να κερδιζουμε κατι και οι κακοι και πονηροι για να εχουμε να σχολιαζουμε και να καλαμπουριζουμε
εδω με την οικογενια μας και καυγαδιζουμε, τι να κανουμε, ζωντανοι ανθρωποι ειμαστε
μην εγκαταλιπεις δεν ειναι μονο οι αλλοι, ειμαστε και μεις εδω και σε θελουμε ........ ΕΔΩ..[/QUOTE ..... φιλε πυρσε εχεις χιλια δικια,,, -
Αντιο…
geο αγοριμου με ενα τσακ σικονεσε και φευγισ,με την φοτια τη θα κανεισ θα αλαξεισ πλανιτι,,ποιοσ σε πιραξε ποιοσ σε στεναχορισε ποιοσ πεσμου εμενα να τον βολεψο,δεν ξερο τι θα κανσσ,,αλα εδο θα μπενεισ καθεμερα,ακουσ εκεισ μασ πετασ ενα γεια και τελιοσαμε,,μονο εσασ πιραζουν εμενα ενασ δεν ειρθε να μου πει τιποτα,,αλλα ασ ερθει να δει τι εστι βερικοκο,,,ασε τησ παλαβαμαρεσ και γυρνα στην σελιδα γειτι εισαι καλοσ και γραφικοσ χαρακτιρασ,,,,τοσο ευκολα παρατασ με τησ δουλιεσ στο βουνο και εκει τοσο ευκολα παρατασ,,,ελα πισο στην σελιδα,,αλι φορα δεν θα το πω,