Μπαμπά τα παιδιά στο σχολείο με λένε Gay και με χτυπάνε.. Ποιοι σε χτυπάνε αγόρι μου? Οι γόβες μου μπαμπά… Κώστα κάτσε να σου πω πω.. Τι να μου πεις? Ποιος έγινε Gay. Ποιος ποιος.. Εάν μου δώσεις ένα φιλακι θα σου πω. Πάει ένας πρεζακιας σε έναν άλλον καιτου και του λέει φιλαρακιιιι - έλα ρε αλάνι? Μήπως έχεις ένα ευρωωωω? Τι το θες? Στο ορκίζομαι δεν το θέλω τίποτα.. να πάρω τη δόση μου το θέλω.. Καλά παρε αλλά μην σε δω να πάρεις καμιά τυρόπιτα. Γιάννη που ήσουνα χθες? Σε ένα μπαρ με φίλους και τα έπινα.. Γιάννη μην λες ψέμματα τα ξέρω ΌΛΑ.. Τι ξέρεις μωρή πουτ... Αν τα ξέρεις όλα πες μου ποια είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας?
-
Ξεραϊλα..
Ο μπαμπάς του Τοτού πάει βόλτα με τον Τοτό στο πάρκο. Εκεί βλέπουν ένα γάιδαρο και αρχίζει να ρωτάει ο Τοτός:
Μπαμπά μπαμπα τί είναι αυτό το πράμα που έχει ο γάιδαρος αποκάτω, ανάμεσα στα πόδια του?
Για να τον αποφύγει ο πατέρας του, μην ξέροντας τί να του πει, του λέει: Αυτό, παιδί μου το λένε <<ό,τι κι' ό,τι>>.
Ησυχάζει ο Τοτός.
Την άλλη μέρα ξαναπάει ο Τοτός στο ίδιο πάρκο με τη μαμά του. Ξαφνικά βλέπουν πάλι τον ίδιο γάιδαρο μπροστά τους.
Μαμά μαμά λέει ο Τοτός. Ξέρεις τί είναι αυτό που έχει ο γάιδαρος ανάμεσα στα πόδια του? Όχι παιδί μου δεν ξέρω του λέει η μαμά.
Αυτό μαμά είναι <<ό,τι κι' ό,τι>>, λέει ο Τοτός.
Παραξενεμένη η μαμά, γυρίζει και τον ρωτάει: Ποιός στα είπε αυτά τα πράγματα παιδί μου?
Να, λέει ο Τοτός, χθες περνούσαμε με τον μπαμπά και των ρώτησα και μου είπε ότι αυτό είναι <<ό,τι κι' ό,τι>>.
Άαααα….παιδί μου, λέει η μαμά. Αυτό είναι <<ό,τι πρέπει>>... Του πατέρα σου είναι <<ό,τι κι' ό,τι>>.... -
Ξεραϊλα..
Λέει η μια ξανθιά στην άλλη:
Όταν κερδίσω το Τζόκερ, θα πάω ταξίδι στο φεγγάρι.Λέει η δεύτερη:
Εγώ όταν κερδίζω το Τζόκερ, θα κερδίσω περισσότερα χρήματα και θα πάω ακόμα πιο μακριά μέχρι τον ήλιο!!!
Και της λέει η φίλη της:
Hellooooooooo, θα καείς!!!
Και απαντάει η άλλη:
Hellooooooooo, θα πάω βράδυ!!!