καλη διαμονη στο site φιλε Ισίδωρε,υπάρχουν αξια μελη που οτι χρειαστείς θα στο δωσουν χωρις καν ανταλλαγμα ,και το φορουμ ειναι το καλυτερο στον τομεα του!οι εμπειριες σου φαίνονται καλες και ωραίες
αλλα απο την στιγμη που λες οτι ~Τα σημάδια όμως που οδηγούν σε αυτό που μας ενδιαφέρει δηλαδη '' Χρυσό '' πολύτιμα μέταλλα κτλ είναι συγκεκριμένα σημάδια και αν κάποιος εχει δει η έχει φωτογραφία απο τέτοιου είδους σημάδια τότε θα ασχοληθούμε με αυτο με απόλυτη διαφάνεια. ~.θα μπορουσες τοτε κάπως να αναφερεις με τον καιρο πια ειναι αυτα τα σημαδια που αν τα βρουμε η αν τα εχουμε συναντηση ειναι κατι και αξίζει να ασχοληθούμε .φιλικα παντα!
καλως ηρθες στην παρεα μας,
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ
-
Παληκαρι καλως ωρισες σου ευχομαι καθε επιτυχια στην ζωη σου.
Το μονο που σε συμβουλευω για το βιβλιο θησαυρος που εχεις και σαν λιγο μεγαλυτερος
σου να προσεχεις τους παντες και τα παντα δεν ειναι ο κοσμος μας αγγελικα πλασμενος.Σου ευχομαι τα καλυτερα.
σωστός ο φιλος Βασιλης
-
Παληκαρι καλως ωρισες σου ευχομαι καθε επιτυχια στην ζωη σου.
Το μονο που σε συμβουλευω για το βιβλιο θησαυρος που εχεις και σαν λιγο μεγαλυτερος
σου να προσεχεις τους παντες και τα παντα δεν ειναι ο κοσμος μας αγγελικα πλασμενος.Σου ευχομαι τα καλυτερα.
Ευχαριστώ Βασίλη για το μήνυμα και την διευκρίνιση. Ακριβώς όπως το είπες το βιβλίο είναι θησαυρός. Το βιβλίο έχει και πάρα πολλές λύσεις σχετικά με την υγεία και συγκεκριμένα απο ένα πείραμα που έκανα διαπίστωσα οτι τα γραφόμενα του βιβλίου ειναι απολύτως συγκεκριμένα σωστά. Θα ήταν ανέντιμο απο μέρους μου να κρατήσω αυτά τα μυστικά για τον εαυτό μου η τους φίλους μου μονάχα. Γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν φυσικά όπως εξήγησα και στον φίλο Jerry πριν δεν θα κάνω καμία επίδειξη. Δημιούργησα αυτο το θέμα επειδή είμαι διατεθιμένος να βοηθήσω σχετικά με τις αναζητήσεις και θα ανταποκριθώ μονάχα σε σοβαρά θέματα δηλαδή σε αναζητήσεις που αξίζει ο κόπος να ψαχτούν και επίσης δημιούργησα το θεμα αυτο περισσότερο για να καταλάβουν όλοι ότι οι ιστορίες περι Κομιτατζίδικων αποκρύψεων είναι αληθινές . Το γνωρίζω αυτό επειδή έχω αυτό το βιβλίο και επειδή έψαξα και βρήκα ''διάφορα'' οχι πολύτιμα πάντα. Και η '' φήμη '' οτι οι Κομιτατζιδες '' ανοιξαν '' αρχαίες δουλειές είναι αληθινές ιστορίες γράφει μέσα πολλά περι αυτού του θέματος. Να είσαι καλά!
-
ισιδορε μπορεις να γραψεις μερικα πραγματα για την ερευνα που κανεις στην ουκρανια ?
δηλαδη πως εφτασες τοσο μακρια και οι καταστασεις που επικρατουν για της αδειες και τον χειρισμων αυτου.
και επισης για τα θεματα υγειας ,στο βιβλιο που ανεφερες αν μπορεις να δωσεις καπια στοιχεια,οταν θα εχεις
χρονο.
μιας η υγεια ειναι πρωτα ο καλυτερος θησαυρος.ευχαριστω.
-
@007:
ισιδορε μπορεις να γραψεις μερικα πραγματα για την ερευνα που κανεις στην ουκρανια ?
δηλαδη πως εφτασες τοσο μακρια και οι καταστασεις που επικρατουν για της αδειες και τον χειρισμων αυτου.
και επισης για τα θεματα υγειας ,στο βιβλιο που ανεφερες αν μπορεις να δωσεις καπια στοιχεια,οταν θα εχεις
χρονο.
μιας η υγεια ειναι πρωτα ο καλυτερος θησαυρος.ευχαριστω.
Είναι πολύ περίπλοκος ο νόμος εδώ ασε που η γραφειοκρατία τους είναι απίστευτη ίσως λόγω του πολέμου δεν γνωρίζω. Έχω αναθέσει σε δυο δικηγόρους να ασχοληθούν με την νομική διαδικασία περι άδειας ανασκαφής. Τώρα είμαι στο Κίεβο. Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα εδώ επειδή πέρυσι που επισκεύθηκα κάποιους αρχαιολογικούς χώρους στην Οδησσό αλλα και σε άλλα σημεία εδω κοντά είδα κάποια πράματα που στο βιβλίο που έχω αναφέρονται λεπτομερώς.
Το βιβλίο αναφέρει με λεπτομέρειες με ποιόν τρόπο έβρισκαν αρχαίες αποκρύψεις ποια ηταν τα '' σημάδια '' που οδηγούσαν σε αυτες τις αποκρύψεις κτλ. Λόγω του ότι οικονομικά είμαι όχι πλούσιος αλλά άνετος που αυτό σημαίνει οτι δεν αγχώνομαι για δουλειά κτλ αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα εδώ επειδή πιστέυω οτι κανένας εδώ δεν γνωρίζει το τι υπάρχει κάτω απο την γη που πατάνε.
Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που έστειλες θα σου απαντήσω συντομα -
καλως ηρθες!!
και παντα επιτυχιες να εχεις!
πραγματικα εχω δει φωτογραφιες βραχογραφιων απο μελη που εντυπωσιαζουν με το μεγεθος τους και μακαρι να βρεθει και λυση στα σταυρολεξα που ολοι λιγο πολυ εχουμε να λυσουμε.
οσων αφορα το βιβλιο Απλα να ξερεις πολλοι θα το ηθελαν.φυλαγε το σαν κορη οφθαλμου!
οσο για τις συναντησεις μας πολλες!δεν λειπουν οι μεγαλες η οι τοπικες.ουτε τα κρασια και τα τσιπουρα.ουτε τα παιχνιδια με τα μηχανακια μας.πληροφοριακα στον αγ Κωσταντινο ξεκινησε σαν μια προκληση και εγινε ο χαμος απο παρευρισκομενους.
εδω επισης θα βρεις και πολλα μελη προθυμα να σε βοηθησουν ειτε απο θεμα μηχανηματων ειτε απο ηλεκτρονικα ειτε απο σκαψιμο η οτιδηποτε αλλο.απλα ρωτα!
φιλικα ο βολιωτης φουρναρης -
Καλως ηρθες φιλε ισιδωρε στην παρεα μας και μιας και ειμαι της αποψης οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο επειδη ειχα μια κουβεντα με εναν φιλο νωριτερα εχω να σου κανω μια ερωτηση.
Τα λιονταρια τι σχεση εχουν με τους κομιτατζηδες? Και μαλιστα ..με ποιους απ ολους τους κομιτατζηδες?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Καλώς ηρθές και απο εμενα Ισιδωρε! Μου θύμισες τον παππού μου που μου έλεγε ιστορίες για τον μεγαλύτερό του αδερφό ( απο 11 αδέρφια, ο παππους μου ο μικρότερος) ο οποίος ήταν κομιτατζής στη περιοχή της Βεγορίτιδας, με το όνομα Παντήλ Τάνκωφ. Όταν δίδαχτήκαμε κάποια πράγματα στο σχολέιο και τον ρωτούσα και εγώ, έχοντας υποτείθετε άποψη, μου έλεγε πάντα
" τι ξέρουν αυτοί που γράφουν αυτά…. υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός απο πίσω, αλλά τα λεφτά και η εξουσία τον έφαγαν" Πάντως μέχρι και πρώτεινος που ζούσαν οι παλιοί, απεφευγαν αυτού του είδους τις συζητήσεις.
Να είμαστε όλοι καλά κα μακάρι να καρποφορίσουν οι ερευνές μας.... -
Καλως ηρθες φιλε ισιδωρε στην παρεα μας και μιας και ειμαι της αποψης οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο επειδη ειχα μια κουβεντα με εναν φιλο νωριτερα εχω να σου κανω μια ερωτηση.
Τα λιονταρια τι σχεση εχουν με τους κομιτατζηδες? Και μαλιστα ..με ποιους απ ολους τους κομιτατζηδες?Θα σου απαντήσω φίλε Goldhunter με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το ερώτημα σου. Ευχαριστώ γι αυτη την ερώτηση επειδή είναι σημαντική. Απο τα αρχαία χρόνια το λιοντάρι ήταν κατι σημαντικό για τους αρχαίους Μακεδόνες το γνωρίζουμε αυτό όλοι δεν θα ήθελα να επεκταθώ σχετικά με την αρχαιότητα. Το 1893 δημιουργήθηκε μια οργάνωση στην Θεσσαλονίκη αποκαλούμενη '' Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση '' δημιουργήθηκε απο τους Γκοτσε Ντελτσεφ, Νταμε Γκρουεφ, Χρηστο Ταταρτσεφ, Πεταρ ποπ-Αρσοφ,Χρηστο Μπαταντζιεφ,Νταμε Κοσταντινοφ,Ηλο Τουτουντζιεφ,Γκοτσε Ιβανοφ και Ιβαν Χατζινικολοφ οι επωνομαζόμενοι και ως λιοντάρια της Θεσσαλονίκης ''Λαβοβι οντ Σολουν'' Αυτοί χρησιμοποίησαν το λιοντάρι στις σημαίες τους σαν σύμβολο θεωρούσαν τους εαυτούς τους ''Μακεδόνες'' και μέχρι και σήμερα η σημερινή κυβέρνηση των Σκοπίων του Νικολα Γρουεφσκι εχει σαν σύμβολο της το λιοντάρι σε σημαίες σε πλατείες σε δρόμους σε κτίρια κτλ. Οι παραπάνω Βοεβόδες που ανέφερα που δημιούργησαν την οργάνωση για τους σκοπούς που όλοι γνωρίζετε δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με μάχες. Αυτοί και άλλοι πολλοί που δεν τους αναφέρουν τα βιβλία ηταν οι ιδρυτές ελέγχαν τις ''τσέτες'' ομάδες ελέγχαν το χρήμα κτλ και είχαν άμεση επαφή με βοιβοδες οι οποιοι ήταν απο αλλες περιοχές οπως Νικολα Κάρεφ απο Κρουσεβο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του Ιλιντεν κατά των τούρκων με βοιβοδες οπως Πιτου Γκουλι επίσης απο κρούσεβο Ίλο Μαλεσεσκι απο Μπέροβο Τσακαλάροφ Βασίλ απο Smrdesh ''Κρυσταλοπηγή Φλώρινας'' Λαζαρ ποπ Τραικοφ απο Καστοριά Ντίμε Νατσεφ απο Εδεσσα Ζλατάν βοεβόδα και άλλους πάρα πολλούς που δεν χρειάζεται να αναφέρω. . Πριν απο τους βοεβοδες που δημιούργησαν την οργάνωση οι πιο παλιοί Βοεβόδες-λήσταρχοι οπως ο Ντιμιταρ Κουλιμπανοφ απο Φλωρινα η Γιανε Ντελεμαντσεβ απο Μοναστηρι Αλεκσο Κυρκοφ Μακεδοντσετο και αλλοι πολλοί που δεν είναι γνωστοί στην ιστορία και λίγοι γνωρίζουν ποιοι ηταν αυτοί. Πάρα πολλοί βοεβόδες με εμπειρία στις μάχες θεωρούσαν οτι '' πολεμουν σαν τα λιοντάρια '' πολλοί βοεβόδες προκειμένου να εμψυχώσουν τους συντρόφους τους στην μάχη φώναζαν ''Ναπρεντ Μακεντοσκι Λαβοβι Ναπρεντ ζα πομπεντα'' που σημαίνει εμπρός Μακεδονικά λιοντάρια εμπρός για την νίκη. Βοεβόδες με παρατσούκλια ''Λαφ'' δηλαδή λιοντάρι υπήρχαν πολλοί . Βοεβόδες που διέπρεπαν σε μάχες . Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για κάποιον βοεβόδα συγκεκριμένα ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω και αν δεν μπορέσω εγώ ίσως μπορέσει ένας φίλος που είχα κάποια συνεργασία μαζί του πριν κάμποσο καιρό.
-
Καλώς ηρθές και απο εμενα Ισιδωρε! Μου θύμισες τον παππού μου που μου έλεγε ιστορίες για τον μεγαλύτερό του αδερφό ( απο 11 αδέρφια, ο παππους μου ο μικρότερος) ο οποίος ήταν κομιτατζής στη περιοχή της Βεγορίτιδας, με το όνομα Παντήλ Τάνκωφ. Όταν δίδαχτήκαμε κάποια πράγματα στο σχολέιο και τον ρωτούσα και εγώ, έχοντας υποτείθετε άποψη, μου έλεγε πάντα
" τι ξέρουν αυτοί που γράφουν αυτά…. υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός απο πίσω, αλλά τα λεφτά και η εξουσία τον έφαγαν" Πάντως μέχρι και πρώτεινος που ζούσαν οι παλιοί, απεφευγαν αυτού του είδους τις συζητήσεις.
Να είμαστε όλοι καλά κα μακάρι να καρποφορίσουν οι ερευνές μας....Ευχαριστώ φίλε για το καλωσόρισμα και ευχαριστώ όλα τα μέλη.
Συμφωνώ να είμαστε όλοι καλα και μακάρι να καρποφορίσουν οι έρευνες μας. Καλο σου βράδυ.