Γραψτε ετον παραπανω τιτλο ως αναζητηση στο ιντερνετ.. δειτε το βιντεο, τα δε, σχολια δικα σας..
-
Pd detect only gold
ενα video ,απο μονο του δεν μπορει να αποδειξει τιποτα…
μπορει να ειναι αληθινο….μπορει ομως και ευκολα να εχεις τα ιδια αποτελεσματα κρυβοντας εναν ταλαντωτη (πχ 555) με μικρη μπαταρια μεσα στα χορτα διπλα απ το δειγμα.
χωρις την μαρτυρια αξιοπιστου μαρτυρα δεν αποτελει τεκμηριο. -
Pd detect only gold
ριππερ πρέπει να έχεις βαρέσει και εσύ πολύ γκασμά με δαύτο!!!! :36_1_19: :36_1_19: :36_1_19: :36_1_19: :36_1_19:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Pd detect only gold
φιλε απογονε το ότι δν μιλανε πολλοι δν σημαινει ότι δν γνωριζουν…ισως καταφερει καποιο παληκαρι να βρει τις ρυθμισεις να μν χτυπάει αλλα ευγενή, αλλα αμα βρεθει σε περιοχη με μεταλευματα κ πετρωματα.....το χασε το παιχνιδι,στα δοκιμαστήρια όμως τραγουδάνε καλα :36_13_2:
εγώ χρόνια λέω ότι τα μηχανάκια στα δοκιμαστήρια είναι σαν πουλόσκυλα σε κοτέτσι, αλλά μερικοί με λένε κακό :36_1_5:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Pd detect only gold
μπορει να ειναι αληθινο….μπορει ομως και ευκολα να εχεις τα ιδια αποτελεσματα κρυβοντας εναν ταλαντωτη (πχ 555) με μικρη μπαταρια μεσα στα χορτα διπλα απ το δειγμα.
χωρις την μαρτυρια αξιοπιστου μαρτυρα δεν αποτελει τεκμηριο.Κάνω παράθεση τα λόγια του βασίλη γιατι συμφωνώ μαζί του και επειδή μου κάνει εντύπωση όταν πλησιάζει σε χώρο με πολλά μεταλλικά ακούγεται κάτι σαν διακόπτης με επαναφορά,τα γνωστά tact switch,που με βάζει σε σκέψεις ότι βγαίνει εκτός…....
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος. -
Pd detect only gold
αν λειτουργει παντως ετσι οπως δειχνει στο video(που προσωπικα δεν πιστευω οτι λειτουργει) τοτε θα γινει αναρπαστο….
απο τους διαρηκτες.....:36_2_29:....
φαντασου να μπαινουν στο σπιτι και να βρισκουν και τα χρυσα δοντια ακομα...ακομα και απο την Εφορια ...
Κι απ τους γιατρους.Θα σου βρισκουν αμεσως τη Χρυση.
-
Pd detect only gold
χωρις την μαρτυρια αξιοπιστου μαρτυρα δεν αποτελει τεκμηριο.Aπο δημοσιευση του κατασκευαστη στο geotech
http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=18956
I find this method and i build a "real alonso-PD clone" with all parts.
My prototype now can detect a very-very small magnet-piece 2 meters distance very easy and a micro transmitter 433MHZ more than 50 meters distance.
My clone has not false signals from South-north magnetics lines and with calibration knob i can calibrate machine very easy in search-areaπεντακαθαρη απαντηση.