Κατ' επιθυμία του Ανδρόνικου , λόγω τεχνικών δυσχερειών στον υπολογιστή του , ρίξτε μια καλή ματιά , στην παρακάτω συνέντευξη :
-
ΠΑΤΤΑΚΟΣ : ΔΕ ΜΕΝΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !
τζανκο ευχαριστο φιλε μου,,,μαγκες διαβαστε τη συνεντευξη του πατακου ,και περιμενο της αποψεισας,,,,οσο για τη δικιαμου ,αυτοι ηταν κυβερνητες ,και ουτε θα ξαναπερασουν αλοι ,γιατι βλεπο σημερα τη γινετε ,,σε λιγο θα μας πουνε ,ποσες φορες εκανες εροτα με τη γυναικα σου ααα,,τοσες πολες ,,φορολογισε ,,οι οπος ειπε ενας συναδελφος ,,σαν πολυ τρονε βγαλτε τους τα δοντια ,δεν συκονοντε λεω εγω να φυγουν να παν στον αγιρηστο ,
-
η ιστορια επαναλαμβανετε
http://1453-2009.pblogs.gr/2009/01/to-istoriko-toy-dystyhws-eptwheysamen.html
-
Μπορει να ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ ομως τα νεα μαθαινονται.
Καποιοι συμπολιτες σου λενε οτι εισαιενας απλος σκαφτιας καποιου αλλου ψαχτηριου και οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε σου μηχανημα, αρχιψαχτηρι.
Αυριο θα μαθω περισοτερα και θα σε κανω ρομπα σε ολα τα φορουμ.
Κυριε ψαχτηρι :36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_1_19: -
τζανκο ευχαριστο φιλε μου,,,μαγκες διαβαστε τη συνεντευξη του πατακου ,και περιμενο της αποψεισας,,,,οσο για τη δικιαμου ,αυτοι ηταν κυβερνητες ,και ουτε θα ξαναπερασουν αλοι , γιατι βλεπο σημερα τη γινετε ,,σε λιγο θα μας πουνε ,ποσες φορες εκανες εροτα με τη γυναικα σου ααα,,τοσες πολες ,,φορολογισε ,,οι οπος ειπε ενας συναδελφος ,,σαν πολυ τρονε βγαλτε τους τα δοντια ,δεν συκονοντε λεω εγω να φυγουν να παν στον αγιρηστο ,
ΠΕΣΤΑ ΑΝΤΡΟΝΙΚΕ ,,
-
δελτα ,ετσι ειναι οπος τα λεω ,δεν βλεπης τη γινετε ,μεχρι προχτες παρακαλουσε ο γωγος την ευροπη να μας δανηση ,και εκει που ηταν ετημοι να μας δανησουν ,,,κανη δηλοση το φενομενο πος δεν ζηταμε δανηκα μπορουμε και μονοι μας ,και τορα τον πιραν χαμπαρι οι ευροπεοι ,και δεν μας δανηζουν ,και μη εχοντας τη αλο να κανοι ,γ….η εμας αναποδα και που ημαστε ακομα κατσε να δης ,γιαφτο λεο πατακο καισια,τοτες η αναπτηξη ηταν στο 80/100,μηδεν χρεος ,,και δεν πινουσε κανενας ,,,να κλεψης ουτε στο ονοιρο και αυτο ηταν εγλημα ,εγληματηκοτητα στο μηδεν ανεργια μηδεν ,εφκιαξε σπιτια οι μιση ελαδα με 30,οοοδρχ,περαν που χαρησε ολα τα χρεη τον αγροτον ,και τορα με την δημοκρατια ετσι που την καταντησαν μας καταχρεοσαν ολους ,και μη μου πης για το πολιτεχνιο ,κουμουνιστες εξοριες κτλ,,,ειναι αλη ιστορια μην την ανοιξουμε ,,συνκρινο τα κινονηκα του τοτε με το τορα ,,,,και οσο για τους κουμουνιστες αν καθονταν καλα πιος θα τους πιραζε
-
@Fitsos:
Eeeee oxi kai PATAKO:36_2_40::36_2_40:
Gia μαζεψτε τα μυαλα σας κεφαλαιοκρατες της δεκαρας:36_22_3::36_22_3:Φιλαράκι ο κάθε ένας έχει το διακίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Άν εσύ νομίζεις ότι ο Ανδρόνικος είναι κεφαλαιοκράτης, ανέβασέ το δημοσίευμα του ριζοσπάστη του 1927 να καμαρώσουμε τι έλεγαν οι αγωνιστές του προλεταριάτου. Ξέρεις σε ποιό αναφέρομαι.:36_2_40::36_2_40::36_2_40::36_1_19::36_1_19::36_1_19:
-
Φιλαράκι ο κάθε ένας έχει το διακίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Άν εσύ νομίζεις ότι ο Ανδρόνικος είναι κεφαλαιοκράτης, ανέβασέ το δημοσίευμα του ριζοσπάστη του 1927 να καμαρώσουμε τι έλεγαν οι αγωνιστές του προλεταριάτου. Ξέρεις σε ποιό αναφέρομαι.:36_2_40::36_2_40::36_2_40::36_1_19::36_1_19::36_1_19:
Μηπως ηθελες να πεις το 1805???? Και τι δουλεια εχει το προλεταριατο με τα δικα μου γραφομενα. Φυσικα και δεν ξερω που αναφερεσαι.
Καλα ειστε σοβαροι!!!! -
Και εαν με διαγραψεις τι εγινε??
Απλα σκεψου, γιατι μπορει ο καθε ανδρονικος και λουπουσ να λενε την γνωμη τοιυς και οχι εγω. Πιστευω οτι εχω ιδια δικαιωματα με τους αλλους και δε κανω πισω.
Αααα και κατι αλλο, οσο και να με προκαλεσουν δεν κανω πισω, εγω σε μερικες κωλοσελ…ς δεν παω. Εδω θα αλλαζω ονομα και θα ξαναμπενω. Και θα το καταλαβαινετε.
Ισως ετσι γινουμε και φιλαρακια, Κε διαχειριστα μου:36_1_78::36_1_78: -
@Καραβιτης:
φιλε Φιτσο,
δεν βλεπω τον λογο γιατι εισαι τοσο προκλητικος και Αγενης
Μου εκανε εντυπωση η ξεφτιλισμενη συμπεριφορα σου προς τον Αντρονικο.
Ξανα παλι εδω τα ιδια .
Το να εισαι κωλοπαιδο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου και κανεις ΔΕΝ μπορει να σε εμποδιση.Συνεχισε. . .
Με εκτιμηση,
Κ.Ι.
Εεεε οχι ρε.
Οχι και εσυ.
Οχι εσυ ο δηθεν Δημοκρατης που θιχτηκες γιατι εκοψαν το δικαιωμα λογου απο τον Ερευνητη, και εδω δεν σε πειραζει που μια χουφτα φασιστες εκοψαν καθε δικαιωμα απο τον ελληνικο Λαο!! Δεν σε πειραζει που σκοτωσανε τοσο κοσμο… δεν σε πειραζει που διαλυσανε το Ελληνικο Κρατος, δεν σε πειραζει τιποτα που εχει να κανει με τον Φασισμο.
Φασιστα.
Και για να βγαλω τον κατα τα αλλα συμπαθεστατο διαχειριστη απο το διλημα .. εχω τα κοτσια να πω αυτο που εσεις δεν εχετε.
Κε Διαχειριστα… Τους εβρισα και το ευχαριστηθηκα.
Διαγραψτε με.:36_1_27: -
ισως να το δουμε το θεμα και απο αυτην την σκοπια
Και που κολαει αυτο σε εμενα????
Γιατι κατηγορειται αυτο το πολιτευμα (κοκκινη χουντα) και επικροτειτε το αλλο πολιτευμα (δεν ειναι καν πολιτευμα μιας και δεν εχει καμια ιδεα για την υπαρξη του, Τη ΜΑΥΡΗ χουντα)?? -
Γεια σας, ειπα να κανω και γω μια μικρη παρεμβαση γιατι το θεμα ειναι πολλυ ενδιαφερον.
Καταρχην δεν ξερω κανεναν στην σελιδα προσοπικα, και ουτε θελω να υποστηριξω καποιον, το λεο αυτο γιατι απ την αρχη που ειχε μπει ο Fitsos στην σελιδα καταλαβα οτι κατι εχει με τον ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ δεν εξηγηται αλλιος ο τροπος που του μιλαει, ενα ελεγε ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ δεκα ο Fitsos, που απο οτι καταλαβα ηταν ο προτος που χωντρηνε την κατασταση.τελος παντων εγω ουτε τον ενα ξερω ουτε τον αλλο. τωρα οσον αφορα το θεμα ΠΑΤΤΑΚΟΥ και χουντας. εδω θα δωσο δικιο στον ανδρονικο διοτη, αρκει να παρουμε μονο τα στοιχια με τα εργα που ειχαν γινει και θα καταλαβουμε. Μιλαω εκ πειρας διοτη το χωριο μου μεχρι και το 1969 ηταν στο ελεος του Θεου, ουτε ρευμα ουτε δρομοι τιποτα απολυτος. Υστερα οπος ειχε πει και ο καρατζαφερης σε μια δηλωση του στις 21 απριλου πριν 1-2 χρονια ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΝΑ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ.
και καποιοι που λενε οτι τα εχουν κρυμμενα, ε ποτε περιμενουν να τα βγαλουν, οταν πεθανουν? προσοπικα πιστευο οτι το μονο λαθος τους ηταν με τις εξοριες και τα αλλα.
Παντος δεν πρεπει να γινουν παλι τα λαθη του παρελθοντος, εχω το δικαιομα να το λεω αυτο γιατι ο ενας ο παππους μου στον εμφυλιο ηταν Μ.Α.Υ.Σ και ο αλλος ΚΚΕ και αυτα που περασαν αυτοι και αλλες τοσες χιλιαδες οικογενειες στην ΕΛΛΑΔΑ δεν πρεπει να ξανασυμβουν. αλλα με τετοιες ιγεσιες που εχουμε στην χωρα μας τι να πω ο Θεος ας βαλει το χερι Του.φιλικα.
Η γάρ άγαν ελευθερία έοικεν ουκ εις άλλο τι ή εις άγαν δουλείαν,
μεταβάλλειν καί ιδιώτη καί πόλει.
(Γιατί η υπερβολική ελευθερία δε μοιάζει με τίποτα άλλο παρά με
υπερβολική δουλεία,αφού αλλάζει και τον πολίτη και την κοινωνία).
-Πλάτων