εκτος αν μιλας για τραπεζα ανατολης και αλλα αποκυηματα φαντασιας
Και εγω εχω γραψει για αυτον τον σωρρα και την ομαδα του και δεν λεω πως εχω πειστει αλλα ο ανθρωπος λεει διαφορα και με ντοκουμεντα…....δεν ξερω τι απο ολα που προτεινει ισχυουν και αν θα μας σωσουν τελικα απο αυτη την κριση (τραπεζα ανατολης, παγκοσμιο καταπηστευμα, ομολογα αμερηκης κτλ κτλ) αλλα φαινετε σε πολα να εχει δικαιο, πραγματα που εχουν γινει και δεν θα τα μαθειναμε ποτε απο την τηλεωραση.
Φιλε μου αφου ξερεις τοσο καλα τα πραγματα εξηγησε και σε μας που δεν ξερουμε (δεν μηλαω με ειρωνεια μη παρεξηγηθεις).
Πως γινετε αφου η ιστορια με τα ομολογα της τραπεζα της Ανατολης ειναι μουφα….......να κατατεθηκε και να δανιοδωτηθηκε στο Ελληνικο χρηματηστηριο???
Πως γινετε μεγαλη και τρανοι Ελληνες δισεκατομυριουχη να κατειχαν αυτη την μετοχη (μποδοσακης κτλ τκλ) και η Εθνικη τραπεζα να δεχτηκε της δικες τους ως υπαρκτες και δωθηκαν σαν εγκυησεις??!!
Και εν τελη αν δεν ισχυουν και ειναι μουφα γιατι τις δικες τους τις δεχθηκαν και γιναν μαγκες και βγαλαν ενα σορο χρηματα??? με αερα λευτα??? με την ιδια λογικη να δεκτουν και του σωρρα!!
Αλλα μαλον δεν περιμεναν μετα απο τοσα χρονια να εμφανιστουν καμια 40αρια μαζεμενες!!!
http://olixnos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_10.html
τελος παντος κατι μου βρομαει εμενα απλα ειμαι τοσο μηκρος και δεν μπορω να κταλαβω το τι
Δεν ειμαι ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο!! Αυτο που μου τι δινει ειναι το πως καποιος παιρνει το μερος καποιου φανατηκα χωρις να ξερει τι παιζετε!!
σ ειπα ειναι πανω στον τομεα μου το θεμα δε χρειαζεται να δω κατι
Αν μπορεις εξηγισε μας με μερικες σειρες πως εχουν τα πραγματα , μπας και καταλαβουμε κατι, αλλα οχι μονο το εψαξα ειναι μουφα , ειναι απατεωνες κτλ…..κατι χειροπιαστο να εχουμε!!
Αν δεν σου κανει κοπο γραψε δυο πραγματα αφου ειναι στον τομεα σου!!