Σημερα πηγα να πληρωθω το διολου ευκαταφρονητο μισθο μου τω πεντακοσιων ευρω.Στο γραφειο ο υπαλληλος,αφου το αφεντικο λειπει διακοπες.μου εδωσε εναν φακελο με 235 ευρω.Οταν εγω ο δυσμοιρος ζητησα εξηγησεις πηρα την αποστομωτικη απαντηση"Τοσα ειναι να παιρνεις".Η απορια τωρα ποια ειναι;Να χρησιμοποιησω την κυνηγετικη καραμπινα που εχω σπιτι,η να τον παρω σβαρνα με το αυτοκινητο να φανει και σαν ατυχημα;
-
Απορια…..
Σημερα πηγα να πληρωθω το διολου ευκαταφρονητο μισθο μου τω πεντακοσιων ευρω.Στο γραφειο ο υπαλληλος,αφου το αφεντικο λειπει διακοπες.μου εδωσε εναν φακελο με 235 ευρω.Οταν εγω ο δυσμοιρος ζητησα εξηγησεις πηρα την αποστομωτικη απαντηση"Τοσα ειναι να παιρνεις".Η απορια τωρα ποια ειναι;Να χρησιμοποιησω την κυνηγετικη καραμπινα που εχω σπιτι,η να τον παρω σβαρνα με το αυτοκινητο να φανει και σαν ατυχημα;
Άστα να πάνε Ηλία…Εγώ έχω να πληρωθώ από τον Μάρτιο, διότι το Υπουργείο δεν έχει στείλει ακόμη λεφτά...Δεν πρόλαβαν βλέπεις να ψηφίσουν το κονδύλι...Όμως μεθαύριο τα 450 ευρουλάκια του φόρου θα πρέπει να πάω να τα πληρώσω, εκεί δεν δικαιολογείται καθυστέρηση...
-
Απορια…..
Κ τι καθεσε φυγε, ειπαμε αλλα οχι κ να μας π….......ν , στην μαπα του θα τα εριχνα...μετα μου την λενε που λεω για τους γερμανους ρουλαχιστον εδω εισαι ανθρωπος εχεις τους γιατρους σου δωρεαν, φυσικα σε κρατανε αλλα τεσπα τον βασικο σου 1200 , τα βοηθηματα σου κτλ...ενα χρονο ειμαι κ ολα μαζι 1800 κ χωρις να δουλευει η κυρα, αν πιασει κ αυτη βασιλιας ειμαι...
-
Απορια…..
Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ παιδιά…Γίνεται χαμός. Τώρα περιμένουν όλοι τα πεντάμηνα που ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες...Πού φτάσαμε: να τρέχουν όλοι ουρά στους βουλευτές για να τους βάλει ένα πεντάμηνο σε ένα δήμο με 500 ευρώ. Σφαγή θα γίνει. Ακόμα και στα πεντάμηνα για να πας θα χρειαστείς υπουργό.
-
Απορια…..
κοίταξε το πάλι ….έγινε και με έναν φίλο και τελικά βρήκαν ότι υπήρχε λάθος .....!!