τετοια ακους και δεν μπορεις να σταυρωσεις λιρα μογια?
-
Χριστιανισμός, η πιο μεγάλη ντροπή για τον Χριστό
τετοια ακους και δεν μπορεις να σταυρωσεις λιρα μογια?
Λες φίλε να είναι αυτός ο λόγος που ο moyia δεν μπορεί να σταυρώσει λίρα ;;;;;;
Δηλαδή αν άκουγε σαν αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=rgl_wmS5RkQ θα τα έβγαζε όλα τα λιρόνια ;;;;;;;; χαχαχαχαχαχα
-
**Sing me a song, you're a singer
Do me a wrong, you're a bringer of evil
The Devil is never a maker
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on
…it's Heaven and Hell, oh wellThe lover of life's not a sinner
The ending is just a beginner
The closer you get to the meaning
The sooner you'll know that you're dreaming
So it's on and on and on
Oh it's on and on and on
It goes on and on and on, Heaven and Hell
I can tell, fool, fool!Well, if it seems to be real, it's illusion
For every moment of truth, there's confusion in life
Love can be seen as the answer
But nobody bleeds for the dancer
And it's on and on, on and on and on....They say that life's a carousel
Spinning fast, you've got to ride it well
The world is full of Kings and Queens
Who blind your eyes then steal your dreams
...it's Heaven and Hell, oh wellAnd they'll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
It's Heaven and HellNo no fool, fool!
You got to bleed for the dancer!
Fool, fool, look for the answer!
Fool, fool, fool!**Γιατι πολοι ειναι πολυ μικροι για να δουν…και εγω εχω τη μεθη στο κεφαλι.
"Whither I go, thou canst not follow me now; but thou shalt follow me."
Just Keep Walking !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@wolf:
Από όσα είπα την τελευταία παράγραφο βρήκες να σχολιάσεις ;;;;;;;;;;;;;
Αν η πεθερά σου είχε ζήσει τους τούρκους και τη σκλαβιά όπως η γιαγιά μου ούτε το όνομά τους δεν θα ανέφερε .
Πες τη πεθερά σου να βλέπει και σειρές με γερμανική γλώσσα. Για να τη μάθει και να μιλάει με τους νέους κατακτητές .
Εκτός και αν πιστεύει ότι θα είναι ξανά κατακτητές μας οι τούρκοι και για αυτό θέλει να μάθει τη γλώσσα τους.
Μην φοβάσαι και οι γυναίκες δεν παθαίνουν τίποτα από τους κατακτητές.Εμάς να λυπάσαι που θα μας ξανακάνουν γιουσουφάκια.Και εμένα ο κώλος μου δεν αντέχει,άσε που έχω και αιμορροΐδες.
-
**Sing me a song, you're a singer
Do me a wrong, you're a bringer of evil
The Devil is never a maker
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on
…it's Heaven and Hell, oh wellThe lover of life's not a sinner
The ending is just a beginner
The closer you get to the meaning
The sooner you'll know that you're dreaming
So it's on and on and on
Oh it's on and on and on
It goes on and on and on, Heaven and Hell
I can tell, fool, fool!Well, if it seems to be real, it's illusion
For every moment of truth, there's confusion in life
Love can be seen as the answer
But nobody bleeds for the dancer
And it's on and on, on and on and on....They say that life's a carousel
Spinning fast, you've got to ride it well
The world is full of Kings and Queens
Who blind your eyes then steal your dreams
...it's Heaven and Hell, oh wellAnd they'll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
It's Heaven and HellNo no fool, fool!
You got to bleed for the dancer!
Fool, fool, look for the answer!
Fool, fool, fool!**Γιατι πολοι ειναι πολυ μικροι για να δουν…και εγω εχω τη μεθη στο κεφαλι.
"Whither I go, thou canst not follow me now; but thou shalt follow me."
Ο Dio είναι φοβερός
:36_2_53::36_1_11: -
Οταν φτασεις και δεν πιστευεις βαδιζεις μοναχα προς τα πισω και τοτε ειναι που διαφημιζεις τον εαυτο σου και ως προοδευτικο.Οταν συγχεεις την Εκκλησια και τους εκπροσωπους της με την Πιστη και την Ορθοδοξια τοτε συγκαταλεγεις τον ανθρωπο σε αυτο που ειναι Θεικο.
Το λαθος μεγαλο.
Βοηθησε και εσυ με τον τροπο σου την Εκκλησια μας να ειναι καλυτερη στο εργο της αλλα μη ξεχνας ποτε οτι αυτο παραμενει ενα εργο ανθρωπων που προσπαθουν αλλα που και πολλες φορες σκονταφτουν λογω της ανθρωπινης φυσης τους. Ειναι ομως δυνατον να ξεχναει κανεις τη λαμπροτητα ολων εκεινων που φτασανε ψηλα και βοηθησανε με το βιο τους την ανθρωποτητα να προχωρησει;
Ειναι δυνατον να βασανιζεται ανθρωπος και να μην εχει αντιληφθει οτι υπαρχουνε και αλλα πραγματα γυρω του Πνευματικα και αγνα που δεν εχουν τιποτε να κανουν με τον υλισμο που τον εχει σκλαβωσει και που κατευθυνει καθε σκεψη και προσωπικη του κριση με το πονηρο ακομη και οταν αυτο εχει να κανει με το Θειο;
Ο Θεος και ο Χριστος ειναι μεσα μας εκ γεννηθεις αρκει να ζητησουμε να πορευθουμε μαζι τους και οποιος το κανει γευεται αναταση ψυχικη, ηρεμια, αγαπη, ευτυχια και ολα εκεινα που βοηθουν τον ανθρωπο να γινει καλυτερος και να πορευτει σωστα σε αυτη τη ζωη.
Αυτο που δινουμε το λαμβανουμε αργα ή γρηγορα και αν στην παροδο του χρονου δε βελτιωνομαστε δια μεσου του Λογου Του Θεου και των εργων μας ευθυνομαστε οι ιδιοι γιατι η σωστη σταση ζωης μας εχει δοθει μεσω της γεννησης Του Θεανθρωπου και οποιος θελει να τα ισοπεδωσει ολα θα πορευτει αναλογα.
Λεω τα παραπανω και τα στηριζω οχι γιατι ειμαι ο καλος Χριστιανος αλλα γιατι στο περασμα του χρονου τα αντιλαμβανομαι ολοενα και περισοοτερο και αυτο με δυναμωνει και με βοηθαει στο να προσπαθω. -
καποτε θα κοιταμε τους ναους οπως κοιταμε σημερα τα αρχαια και θα λενε οτι υπηρξε και ο χριστιανισμος σε αυτην την χωρα
μια θρησκεια που φορεθηκε με αιμα και αναγκαστικα απο μερικους των εποχων εκεινων
αν θελετε μια συζητηση με ανοιχτα μυαλα εδω ειμαστε,αν φορατε παρωπιδες και δεν αφουγραζεστε γυρω σας καλυτερα μην γραφετε εδω,σε αυτο το θεμα -
Οταν φτασεις και δεν πιστευεις βαδιζεις μοναχα προς τα πισω και τοτε ειναι που διαφημιζεις τον εαυτο σου και ως προοδευτικο.Οταν συγχεεις την Εκκλησια και τους εκπροσωπους της με την Πιστη και την Ορθοδοξια τοτε συγκαταλεγεις τον ανθρωπο σε αυτο που ειναι Θεικο.
Το λαθος μεγαλο.
Βοηθησε και εσυ με τον τροπο σου την Εκκλησια μας να ειναι καλυτερη στο εργο της αλλα μη ξεχνας ποτε οτι αυτο παραμενει ενα εργο ανθρωπων που προσπαθουν αλλα που και πολλες φορες σκονταφτουν λογω της ανθρωπινης φυσης τους. Ειναι ομως δυνατον να ξεχναει κανεις τη λαμπροτητα ολων εκεινων που φτασανε ψηλα και βοηθησανε με το βιο τους την ανθρωποτητα να προχωρησει;
Ειναι δυνατον να βασανιζεται ανθρωπος και να μην εχει αντιληφθει οτι υπαρχουνε και αλλα πραγματα γυρω του Πνευματικα και αγνα που δεν εχουν τιποτε να κανουν με τον υλισμο που τον εχει σκλαβωσει και που κατευθυνει καθε σκεψη και προσωπικη του κριση με το πονηρο ακομη και οταν αυτο εχει να κανει με το Θειο;
Ο Θεος και ο Χριστος ειναι μεσα μας εκ γεννηθεις αρκει να ζητησουμε να πορευθουμε μαζι τους και οποιος το κανει γευεται αναταση ψυχικη, ηρεμια, αγαπη, ευτυχια και ολα εκεινα που βοηθουν τον ανθρωπο να γινει καλυτερος και να πορευτει σωστα σε αυτη τη ζωη.
Αυτο που δινουμε το λαμβανουμε αργα ή γρηγορα και αν στην παροδο του χρονου δε βελτιωνομαστε δια μεσου του Λογου Του Θεου και των εργων μας ευθυνομαστε οι ιδιοι γιατι η σωστη σταση ζωης μας εχει δοθει μεσω της γεννησης Του Θεανθρωπου και οποιος θελει να τα ισοπεδωσει ολα θα πορευτει αναλογα.
Λεω τα παραπανω και τα στηριζω οχι γιατι ειμαι ο καλος Χριστιανος αλλα γιατι στο περασμα του χρονου τα αντιλαμβανομαι ολοενα και περισοοτερο και αυτο με δυναμωνει και με βοηθαει στο να προσπαθω.Μπραβο απο μενα φιλε μου…και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι και τοσο "προοδευτικοι".....
-
Χριστιανοι εναντιον χριστιανων με εναν σταυρο στον χιτωνα τους…
Χριστιανοι εναντια στο Ισλαμ με ενα σταυρο στα αρματα τους...
Μικρα παιδια ζωσμενα με εκρηκτικα πανε να συναντησουν τον προφητη...
Ναι δεν ειναι αγγελικα πλασμενος αυτος ο κοσμος....η ιδια η φυση αλλωστε μας δειχνει μια αλλη αληθεια που ειναι οτι το μεγαλο το ψαρι τρωει το μικρο και μονον ετσι προχωρει....Απο την αλλη μερια πριν δυο χιλιαδες χρονια ο μονος θεος που δινει ζωη πηρε ανθρωπινη μορφη ενας σαν και μας δηλαδη
Τα βασικα που ειπε φτανουν αν τηρηθουν.....οποιος προχωρισει πιο βαθεια ισως να τον δει στο δρομο διπλα του η να πιει καφε καπιο απογευμα με την αγια αικατερινη οπως ο γεροντας παισιος . -
Χριστιανοι εναντιον χριστιανων με εναν σταυρο στον χιτωνα τους…
Χριστιανοι εναντια στο Ισλαμ με ενα σταυρο στα αρματα τους...
Μικρα παιδια ζωσμενα με εκρηκτικα πανε να συναντησουν τον προφητη...
Ναι δεν ειναι αγγελικα πλασμενος αυτος ο κοσμος....η ιδια η φυση αλλωστε μας δειχνει μια αλλη αληθεια που ειναι οτι το μεγαλο το ψαρι τρωει το μικρο και μονον ετσι προχωρει....Απο την αλλη μερια πριν δυο χιλιαδες χρονια ο μονος θεος που δινει ζωη πηρε ανθρωπινη μορφη ενας σαν και μας δηλαδη
Τα βασικα που ειπε φτανουν αν τηρηθουν…..οποιος προχωρισει πιο βαθεια ισως να τον δει στο δρομο διπλα του η να πιει καφε καπιο απογευμα με την αγια αικατερινη οπως ο γεροντας παισιος .Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;
-
Είναι δύσκολη η συζήτηση γύρω απο την πίστη, τον χριστιανισμό την ορθοδοξία.
Το καλύτερο είναι να μη μπλέκουμε σε τέτοιες συζητήσεις γιατι η πίστη είναι προσωπική υπόθεση.
Οι περισσότεροι απο εμας θεωρούμε τον εαυτό μας έλληνα. Ξέρετε πόσοι υποστηρίζουν οτι δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους έλληνες;
Αν λοιπόν κάτι μας ενώνει είναι η κοινή πίστη.
Ας το δούμε λοιπόν έτσι, η ορθόδοξη πίστη ήταν το κίνητρο για να γίνει αυτό που σήμερα ονομάζουμε ΕΛΛΑΔΑ.
Επειδή οι κίνδυνοι δεν έχουν εκλείψει ας αφήσουμε κατά μέρος τις ΣΟΦΙΕΣ μας που διαμορφώσαμε στο καφενείο και ας ψάξουμε για καμιά λίρα -
Δεν τογραψα τοσο καιρο θα το γραψω τωρα. Ειμαστε ενα φορουμ θησαυροκυνηγων και τιποτα αλλο.
Οπως απαιτουμε σεβασμο απο τους αλλους οταν γινεται μια συζητηση ετσι και εδω (χιλιοι λογοι παραπανω) πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω των αλλων. Προσωπικα πιστευω στον Χριστιανισμο και δεν δεχομαι απο καμια κουφαλα του κερατα να με ειρωνευεται. Οπως καποιος δεν πιστευει στον Χριστιανισμο ετσι και εγω μπορει να μην πιστευω στη μαννα του, αυτο δεν σημαινει πως ο καθενας πρεπει να ριχνει τα μπινελικια του..
Απαιτω απο τον Παρη να εξαφανισει αυτο το θεμα απο εδω. Ειπαμε χαλαρα χαλαρα αλλα μην το παραγ@m@με το θεμα.
:36_2_43::36_2_43:Δυστυχως πολλες φορες η μεγαλη κατανοηση και ελαστικοτητα εκλαμβανεται ως αδυναμια…..
-
Υπερηφανο ζωντανο το αλογο, δεν πηνει ποτε νερο αν δεν καθρεφτιζετε σε αυτο.
Παρ΄ολα αυτα σερνει σερνει το καρο με ωσο φορτωμα και να εχει, τρεχει και στον ιπποδρομο με αναβατη.
Αλλα ας τολμησει ο αφεντης του να του βγαλει τις παροπιδες.
Ο ιππεας ας το καβαλεισει χωρις χαλιναρι.
Παψτε λοιπον να κανετε σαν βυζαχταρικα μαμοθρεφτα και πεταξτε τις παροπιδες και τα χαλιναρια και δειτε την πραγματικοτητα. -
Ρωσε καλημερα χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης σε βλεπω
καθετο, απολυτο σε αυτα που λες, μπορεις να μου εξηγησεις πια ειναι
η πραγματικοτητα που αναφερεσαι
Γιατι η δικια μου πραγματικοτητα ειναι αλλη για μενα ο Χριστιανισμος
και γενικα η θρησκια μου οπως και αλλες αξιες που μ αυτες μεγαλωσαμε
ηταν ο ευκολος στοχος του συστηματος για να φτασουμε εδω που φτασαμε
χωρις αξιες χωρις ιδανικα χωρις αξιοπρεπια με μονο σκοπο το θανατο του
γειτονα και επειδη εχω παιδια και βλεπω και τους φιλους τους βλεπω οτι
μ αυτες τισ νοοτροπιες και συμπεριφορες διαλυσαμε μια γενια
Ας πολεμησουμε αυτους που μας εξαθλιωνουν και ας τους γυρισουμε
τις σκοπιμοτητες στα μουτρα
Αυτα απο μενα και παλι καλημερα -
Το λαθος που κανουμε ολοι ειναι να πιστευουμε οτι το συστημα κινηγα τον χριστιανισμο.
Το συστημα σας χειραγωγει μεσω του χριστιανισμου.
Δεκαδες αιωνες δεν μπορεσαν με τα οπλα να κατακτησουν το Ελληνικο πνευμα και το καταφερε ενα εβραιος.
Τη δεν καταλαβενεις πλεον…....................
Οι Ελληνες δεν ειναι εβραιοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και ποτε δεν ειχαν ενα αιμοδιψη θεο για να τους παει την γη της επαγγελιας σφαζοντας δεκαδες λαους στο περασματους.
Τη δεν καταλαβενεις πλεον.......................
Ποτε πρην τον χριστιανησμο κανενας δεν μπορεσε να δαμασει τον ΕΛΛΗΝΑ.