Ο/Η @ntinos-r είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
.ειν αι γεγονότα αληθινά..
Για τα ψαχτηρια της ιστορίας δεν ήταν αληθινά???
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?
Ο/Η @ntinos-r είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
.ειν αι γεγονότα αληθινά..
Για τα ψαχτηρια της ιστορίας δεν ήταν αληθινά???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
@panasss τι εννοείς?καταρχάς δεν λέω ότι είναι να πω για να σου αλλαξω γνώμη...είναι απλά αυτά που βιώνω..Και τίποτα παραπάνω..
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
@ntinos-r Τα ψαχτηρια της ιστορίας ακόμα το πιστεύουν ότι βγήκε άλογο δεν το αναιρούν με τίποτα
Μόνο που δεν έχουν απαντήσει στο τι φύλαγε? μια και δεν βρέθηκε τίποτα στον χώρο
Για να δικαιολογεί κάτι το μεταφυσικό!!!
@panasss μιλάς για την δική σου ιστορία...νόμιζα για εμένα...γράψε λάθος....τι να σου πω ρε φίλε δεν γνωρίζω...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
Άντε να γράψω και κάτι σχετικά με ποτήρι
Κάποτε σε μια εκσκαφή που κράτησε ημέρες (σκοινάκια)
Έφτιαχνα καφέ για όλους έχουν τελείωση τα πλαστικά και έχω δυο γυάλινα ακόμα
σε κάποια στιγμή πετώ το κουτάλι στο ποτήρι μέσα κάπως άγαρμπα και γίνετε τραχανάς
έσπασε σε πάρα πολλά κομμάτια λες και ήταν κρυστάλλινο και αυτό δεν θα έσπαγε
Σε τόσο πολλά!!!
Να το πω ότι ήταν σημάδι αρνητικής ενέργειας η ήταν κάτι άλλο???
@panasss άι να πω κ γω κατά να γελάστε τουμαρια
Ημαν κάποτε μοναχομ στ βνο με πιάσε βραδάκ πορωμενος συνέχιζα ν σκαναρω φτάνω σε κάτι γκιολες με νερό κ δίπλα ένα καταρακτ..Απουλετε γλεπου στ καταρακτ μια τσιτσιδη να φκιαν μπάνιου κατ απ' τ φεγγαρ, έγιναμε λέω ψάχνω να βρω το μαντήλι της γτ λεν αν βρεις το μαντήλι της την έχεις γ πάντα σκλάβα και τι κάνς ότι θέλς(απατς θα μένε στο τάβλι) μη σας τα πολυλογω ήταν γναικα τ τσουμπαν που τσ είχαν τελειωσ τ ψυχοφαρμακα
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
@panasss άι να πω κ γω κατά να γελάστε τουμαρια
Ημαν κάποτε μοναχομ στ βνο με πιάσε βραδάκ πορωμενος συνέχιζα ν σκαναρω φτάνω σε κάτι γκιολες με νερό κ δίπλα ένα καταρακτ..Απουλετε γλεπου στ καταρακτ μια τσιτσιδη να φκιαν μπάνιου κατ απ' τ φεγγαρ, έγιναμε λέω ψάχνω να βρω το μαντήλι της γτ λεν αν βρεις το μαντήλι της την έχεις γ πάντα σκλάβα και τι κάνς ότι θέλς(απατς θα μένε στο τάβλι) μη σας τα πολυλογω ήταν γναικα τ τσουμπαν που τσ είχαν τελειωσ τ ψυχοφαρμακα
Στην αρχή νόμζα νιραίδα εινι κ φκιαχκα αμ δε απατς
@ΑΝΔΡΕΑΣ
zagarakos,
με τις κάψες που είχε αυτή, θα σ' έβαζε σε μιά σπηλιά μέσα και θα έλεγες τον δεσπότη, παναγιώτη.
Σίγουρα όμως θα μιλάς για πρό covid εποχή. Γιατί αν σου ετυχε μετά covid, σίγουρα θα τη γλύτωνες, αφού όλες οι μελέτες έδειξαν, ότι όσοι κόλλησαν, κατέληξαν μικροτσούτσουνοι. Γι αυτούς δε που κόλλησαν δυό φορές, μέχρι που μπορεί να σ' έπαιρνε στο κυνήγι με την κλάρα
Ο/Η @Chris1 είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
@ΑΝΔΡΕΑΣ
zagarakos,
με τις κάψες που είχε αυτή, θα σ' έβαζε σε μιά σπηλιά μέσα και θα έλεγες τον δεσπότη, παναγιώτη.
Σίγουρα όμως θα μιλάς για πρό covid εποχή. Γιατί αν σου ετυχε μετά covid, σίγουρα θα τη γλύτωνες, αφού όλες οι μελέτες έδειξαν, ότι όσοι κόλλησαν, κατέληξαν μικροτσούτσουνοι. Γι αυτούς δε που κόλλησαν δυό φορές, μέχρι που μπορεί να σ' έπαιρνε στο κυνήγι με την κλάρα
Αδερφέ 4 κόλλησα μπας μικρυν λιγου αλλά τπτ ακόμα με τις βιτσες τ μετραου
Την καλησπερα μου σε ολους ,αυτο ειναι ενα θεμα ταμπου,και κανεις δεν μπορει να εξηγησει το τι ακριβως συμβαίνει αν δεν εχει καπιο μεντορα σε αυτα τα θεματα ,επισης λογου οτι και μεσα στις σελιδες υπαρχουν οι παντογνώστες και οσοι προσπαθησαν να εξηγησουν αυτα που βιωσαν ,εισέπραξαν βρομολοχιες πχ εν ετη 2023 ολλα αυτα ειναι βλακειες και εισαι για ψυχίατρο κτλ(ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ).Θα σας αναφερω μερικα πραγματα τα οποια το τι εχω μάθει και βιωση μιας και η σελιδα ειναι για γνωση . Οτι εκανε ο τουρκος το εκανε και ο ανταρτης πολυ καλυτερα απο αυτους, δυστηχος την εποχη του εμφυλιου υπηρχαν 4με 5 ομαδες που οταν καναν καπια αποκρυψη για την παρτη τους εκαναν οτι καναν και οι τουρκοι ,θυσιαζαν μια αθωα ψυχη και καναν τα δικα τους φυσικα ολλα αυτα θελαν αρκετο χρονο βαλε φεγγαρι ημερες κτλ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ)ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ,ΠΧ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΤΛ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.Ολες η ψυχες πρεπει να πανε πανω και οχι να ειναι κατω ,κατω ειναι φυλακισμενες υποφερουν. Επισης εκεινη την εποχη οι ομαδες ειχαν και ραβδοσκοπους να βρουν νερο,σπηλιες και κιτρινα το κλεψιμο ηταν σπορ.
Ξεραν να κρυψουν πολλυ καλα ξεραν και να κλεψουν.
Τα τουρκικα εως προν την λυση για τα διαβασμενα ειναι ποιο ευκολα απο τα ανταρτικα εχουν καποιο σχετικο μπουσουλα τα Ανταρτικα ειναι Δυσκολα οταν δεν ξερεις την σειρα που τα καναν, φυσικα αυτα ειναι μονο για γνωστες και οχι για εμας ελαχιστη ξερουν να τα κανουν,θελει προσοχη γιατι οταν ειναι αγνωστος μπορει να σε πουλησει πχ να παρεις τα κιτρινα αλλα θα χασεις δικος ατομο η ακομη εσενα.
Τωρα για καποιους μαγκες που γραφουν στις σελιδες δεν φοβαμαι τιποτα ελα να παω κτλ (σεβαστο στο τι πιστεύει )θα μπορουσα να παω κάποιον σε σημειο με φυλακα ,αλλα δεν θα λερωσο την ψυχη μου για κανεναν μονο για την (οικογενεια μου εως προν την προστασια εννωο),και αυτος εχει οικογενεια,τα γραφω λιγο χονδρα για να καταλάβετε το υπαρχη εκει εξω.
διακοσια χρονια να ειναι καπιος εξω στο βουνο και στα μαυρα σκοταδια μπορει να μην συναντηση ποτες κατι ,συνηθος το βραδυ γεννα οπτασιες ηχους φοβιες και πολλα αλλα.
Αν κατα τυχη βρεθει καποιος σε σημειο με διαβασμενα και δεν το εχει ξαναζηση ,θα εχει εντονο πονοκεφαλο,ναυτια τασεις φυγης τρομο και πολλα αλλα,φυσικα αν δεν εχει πεση το ζαχαρο η προβλημα με καρδια, μπορει να δει και καπιο ζωο η και μελίσσι.
τα πνευματα που φυλαν μπορει απο την αρχη να σε παρουν κατα ποδι που λεμε η να σε παρουν με το μαλακο,για καποιο λογο αυτα ξερουν οτι θα πας τωρα πως το ξερουν το συμπαν ειναι ατελείωτο,επισης μπορει και πριν το σημειο χιλιομετρα μακρια να υπαρχουν ενοχλησεις η και το αντιθετο να σε ενοχλη και στην οικια σου.
Ο Ανδρονικος που ειναι στα ψηλα πατωματα τωρα τα εγραφε
Οτι θυμαμε θα το γραφω και υπαμε τα χαπια κανονικα τα περνω
συγνώμη για τα ορθογραφικα.
Επισης αλλο η ατομικες καταρες και αλλο τα διαβασμενα, στις ατομικες αν καπιος εφαγε καπιον μπαμπεσικα για τα κιτρινα και προλαβε να τον καταραστη καλως ,διαφορετικα αναλαμβανει ο κυριο μας φυσικα τα χρηματα δεν τα επικρατει, ενίοτε δεινη σε καποιους οταν ερθη η ωρα τους ,διαφορετικα οπως λεει και ο pannas αν δεν ειναι για σενα παπαλα δεν θα ερθουν.
Αν καποιος εχει λυση ενα διαβασμενο θεμα να γνωριζετε οτι η ψυχη που φευγει πανω τον δεινη την ευχη του.
Για οσους ξερουν μεσα στην σελιδα και δυσταζουν να γραψουν θα αναφερω Ψωμη και Ζαχαρη θα καταλαβουν.
@Καπ.-Φουρτουνας εμας που σκοτωσε ο παππους τον καπετανιο για τα λεφτα ,και μας συμβαινουν πραγματα και θαυματα τι εχεις να πεις....
@ntinos-r τα υπαμε εχεις θεμα προβλημα δηλαδη το ανεφερα ποιο πανω ,ηρεμησε και μην ασχολησαι μετο θεμα προς το παρων.
@Καπ.-Φουρτουνας θελω να πω αυτα τα λεφτα σε ποιο τομεα ανήκουν...καταραμένα?διαβασμένα?ματωμένα?
@ntinos-r το ιδιο ειναι ολα τα κιτρινα ματωμενα ειναι,απο την εξορυξη του χρυσου μεχρι να γεινη νομισμα ,και να φτασει να σκοτώνουμε για αυτο.
@Καπ.-Φουρτουνας εφόσον είναι όπως λες όλα ματωμένα,πως κάποιοι βγάζουν λεφτά και περνάνε ζωή χαρισάμενη και αλλοι που βγαζουν που γνωριζω τους εχει χτυπησει μια ο καρκινος,άλλοι χάσανε τα πάντα,άλλοι καταστράφηκαν,άλλοι χάσανε τα παιδιά τους και όλα αυτά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα....τι να πω δεν ξέρω...
Στο διπλανό χωριό από το δικό μου πριν την μάχη του Μανιάκι και πρίν στρατοπεδεύσει σε αυτό το χωριό ο Ιμπραήμ έγινε μια οργανωμένη κρύψη από όλο το χωριό.
Η κρύψη έγινε σε ένα μέρος κάθετης πλαγιάς και αρκετών δεκάδων μέτρων σε κάποια σπηλιά-τρυπα και σοβατιστηκε, εξού και το όνομα της περιοχής "σοβάδες".
Πέρασαν τα χρόνια,ξανά μαζεύτηκαν οι κάτοικοι και οι απόγονοι και ξεκίνησε το κυνήγι της περιουσίας τους....
Μέρχι και Καβάλα πάνω στα άλογα και στους ομους παιδιά να χτυπανε τον τοίχο να βρούν το κούφιο σημείο και άλλα πολλά τεχνάσματα μα μάταια.
Στην σημερινή δικιά μας εποχή παίζει να πλησίασαν το μέρος της κρυψης κοντά σε ένα εκκλησάκι οποίος πάει εκεί για αυτό το σκοπό νιώθει πονοκέφαλο,να θέλει να φύγει και αρχίζουν οι ιστορίες.φωνες,κινήσεις,σκιές και αρχίζει το αίσθημα της ζάλης.
Έχουν πάει δύο παπάδες μαζί και το μισό χωριό όταν άρχισαν τις ευχές και τα πάτερ ημών ξεκίνησε ένας αέρας πολυυυ δυνατός που για "φαράγγι" είναι πολύ παράξενο και τους έπιασε όλους ένα μυστήριο πράγμα δεν άντεχαν άλλο σε αυτό το μέρος.ιστορια πραγματική με πάνω από 200 άτομα μάρτυρες....
Ο ένας ο παπάς έχει ελιές εκεί κοντά και δεν πάει ούτε να τις μαζέψει από τότε.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...
Στη ζωή μου έχω συναντήσει πολύ πόνο και δράματα έχω βρει λιανισμένους
για να μην τους αναγνωρίσουν έχω βρει πυραμίδα από ………… με αρκετά να έχουν
την τρύπα από την χαριστική βολή και άλλα πολλά θα μπορούσα να μιλώ για ώρες
από όλους αυτούς κανένας δεν ήρθε ούτε στο ύπνο μα ούτε στο ξύπνιο να μου πει
πχ τράβα να πεις στην μάνα μου και στους δικούς μου ότι εδώ με έχουν
δε υπήρξε ποτέ θρόισμα αεράκι να υποδηλώσει ότι κάποιος είναι εδώ που επιθυμεί
να επικοινωνήσει …………!!!
Η μοναδική φορά που κάπου εξαντλήθηκα ήταν ότι σε κάποιο σημείο
Υπήρχε άνθρωπος στην παρέα που έζησε το έγκλημα στο πως χάθηκαν κάποιοι
πιτσιρικάδες άλλα ήταν τόσο παραστατική η διήγηση
που ήταν σαν να το ζούσαμε εκείνη την στιγμή!
Θες η ανατριχίλα από το ειδεχθές η συγκίνηση οι διάφορες σκέψεις στο τι πόνο και τρόμο
ένοιωσαν αυτά τα κακόμοιρα τις τελευταίες στιγμές των
Είχα και εγώ τα γνωστά συμπτώματα πονοκέφαλος στομαχικές διαταραχές κλπ
Η συνέχεια της έρευνας έδειξε ότι ο κουμπαράς είχε φύγει
πριν από πάρα πολλά χρόνια δεκαετία του εξήντα!!!