Θελω εδω να αναπτυξουμε εναν προβληματισμο πανω σε ενα θεμα που τεθηκε και θα ηθελα να το συζητησουμε να το αναπτυξουμε και ισως καταληξουμε και σε καποιες αποφασεις για το καλυτερο.
Θετουμε ενα θεμα στο φορουμ και αυτο καταληγει να συνεχιζεται η να αναπτυσσεται παραλληλα με προσωπικα μηνυματα.
Δεν βγαζω τον εαυτο μου απο εξω επειδη ολοι το καναμε και το κανουμε.
Υποβαθμιζουμε ομως κατα ενα μερος το φορουμ στεροντας του μερος της δυναμης του.
Φανταστειτε ολα αυτα τα μηνυματα να ηταν μερος του φορουμ.
Σκεφτειτε επισης το ποσο κουραστικο κατανταει επισης να απαντας περα απο το φορουμ και σε προσωπικα μηνυματα.
Ξερει κανεις ποσα μηνυματα λαμβανε ο Παρης σχεδον καθημερινα?
Για ρωτηστε την Χριστινα ποσα διεγραψε?
Ειναι και αλλα που μπορω να πω αλλα ολα αυτα στην συνεχεια , περιμενω τις αποψεις σας.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
πιστευω οτι το θεμα ειναι πολυ απλο
το να σταματησουν τα πμ δεν με βρισκουν απολυτως συμφωνο αν και εξ αιτιας αυτων πολλες φορες εχουν δημιουργηθει αρκετες συγκρουσεις ηηηηη!!!!!! να μην πω τι!!!!!αλλα να μην ξεχναμε και αρκετες διευκολυνσεις
τα πμ ειναι ενα μεσον επικοινωνιας μεταξυ των μελων και η μονη διορθωση που εχω να προσθεσω ειναι να ειναι ορατο το ποιος επικοινωνει με ποιον
δεν νομιζω να ειναι και τοσο κακο απεναντιας θα απετρεπε κατα την αποψη μου αρκετα προβληματα και διαξιφισμους που παρουσιαζονται σε αρκετα θεματα
κατα τ αλλα θα συμφωνησω με τον παναη οτι οταν προκειται για κατι σοβαρο υπαρχουν μαιλ και φωνια -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Δεν μπορουμε να αποφυγουμε ουτε τα πμ ουτε τα εμαιλ ουτε τα τηλεφωνα ουτε μπορουμε να εξαναγκασουμε μελη ουτε μπορουμε να ζηταμε την αποκλειστικοτητα και νομιζω ουτε να την επιβαλουμε.
Ποτε ξεπερναμε ομως το σημειο εκεινο ωστε να υποδαυλιζουμε το φορουμ και πως το περιοριζουμε αυτο?
Με εκκληση στα μελη? Με περιορισμους οπως π.χ στα ΠΜ ? Πως?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Δεν μπορουμε να αποφυγουμε ουτε τα πμ ουτε τα εμαιλ ουτε τα τηλεφωνα ουτε μπορουμε να εξαναγκασουμε μελη ουτε μπορουμε να ζηταμε την αποκλειστικοτητα και νομιζω ουτε να την επιβαλουμε.
Ποτε ξεπερναμε ομως το σημειο εκεινο ωστε να υποδαυλιζουμε το φορουμ και πως το περιοριζουμε αυτο?
Με εκκληση στα μελη? Με περιορισμους οπως π.χ στα ΠΜ ? Πως?εγω γιατι επιμενω οτι θα πρεπει να ειναι ορατη η επικοινωνια των μελων????? ( οχι φυσικα το περιεχομενο)
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
το ξαναγραψα ποιο πανω, ταυτοποιηση με 1 μαιλ και κομενα τα πμ. αν ειναι σοβαρη η δουλεια να φευγει σε αλλο επιπεδο, να μιλανε με μαιλ η με τηλεφωνο, να παψει και το ξεκατινιασμα εδω μεσα.
ταυτοποιηση το ποιο καλο το λεω εδω και πολυ καιρο ας γινουμε μια μικρη παρεα αλλα να ξερουμε ποιος ειναι πισω απο ενα νικ ναιμ.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Παναη πες μου πιος δεν θεωρη σοβαρο 1 σημαδη που εχει ?
Δεν μιλαω για μενα μονο αλλα για σχεδον το συνολο τον μελων .
Και πιος ειναι αυτος που θα κρηνη πια δουλια ειναι σοβαρη ?ωραια τα λες χαζοπαπου
αν ειναι τοσο σοβαρο και δεν θελει να το μαθει το φορουμ ας μην το αναρτησει καν
το πμ επι του προκειμενου που βοηθα???? -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
το εχω ξανα αναφερει αλλες 2 φορες εδω μεσα και μου προκαλει εντυπωση και ερωτηματα γιατι τα σημαδια να λυνονται με πμ….
οσο για τα προσωπικα μηνυματα δεν γινετε να γινει ορατο το ποιος στελνει μνμ σε ποιον ουτε ειναι δυνατον να δει κανεις τα προσωπικα μνμ καποιου. ειναι προσωπικα και παραμενουν προσωπικααλλα λυστε μου ομως την πρωτη μου απορια....
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
σουλη, ακουσα για μια δουλεια που μου ειπες στη συναντηση, που την ακουσες απο τον μητσο που του την ειχαν πει καποιοι που την ακουσαν απο καποιον , δουλεια σοβαροτατη και μπορει να φτασει και τα χιλια ποσταρισματα, ενας εχει μια απο τον παππου του και δεν βγαζει ακρη και θελει μια βοηθεια…...., δεν μαζευει πανω απο 1 σελιδα
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Δεν αναφερθικα στα πμ αλα το πος ενα θεμα θα κρηνετε ως σοβαρο .
Μελοντικε παππουορε καλα σε λεω εγω χαζοπαπου
αν ειναι σοβαρο δεν θα το κρινουμε εμεις. εναποκειται στην δικη του κριση και ας πραξει κατα δοκουν
εφοσων ομως αποφασισει να το δημοσιοποιησει και παρει τις απαντησεις που θελει δεν ειναι αναγκη να πλακωνεται στα πμ με τον εναν η τον αλλον
ας αλαξουν φωνια μαιλ και καλη μοιρασια -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
σουλη, ακουσα για μια δουλεια που μου ειπες στη συναντηση, που την ακουσες απο τον μητσο που του την ειχαν πει καποιοι που την ακουσαν απο καποιον , δουλεια σοβαροτατη και μπορει να φτασει και τα χιλια ποσταρισματα, ενας εχει μια απο τον παππου του και δεν βγαζει ακρη και θελει μια βοηθεια…...., δεν μαζευει πανω απο 1 σελιδα
τα προσωπα εντελως τυχαια και ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα
και οπωσ ειπε και η χριστινα τα πμ απο την στιγμη που υπαρχουν, ειναι προσωπικα δεδομενα και τελειωνει το αν πρεπει να φαινονται
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ειμαι φιλε ο ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ την πιρα και αγγαλια και ζαζαψα!!!
Τορα πχ. Εχω παρη ΠΜ απο πολλα μελη οπος πολη απο εμας και τους ειπα γιατι δεν απαντατε στο φορουμ .
Η απαντιση τους σε γενηκες γραμες ειταν οτι θα πεταχτουν μερικοι και θα τους ειρονευτουν .
Αν ομος δεν ειπαρχουν απαντισις δημοσια τοτε αστα να πανε .
Αν προσεξατε οποτε ανεβαζω φοτο λεω και την περιοχη ! Αλη σημασια ενα σημαδη στην δραμα αλα στην πατρα
@dimitrisps:ορε καλα σε λεω εγω χαζοπαπου
αν ειναι σοβαρο δεν θα το κρινουμε εμεις. εναποκειται στην δικη του κριση και ας πραξει κατα δοκουν
εφοσων ομως αποφασισει να το δημοσιοποιησει και παρει τις απαντησεις που θελει δεν ειναι αναγκη να πλακωνεται στα πμ με τον εναν η τον αλλον
ας αλαξουν φωνια μαιλ και καλη μοιρασιαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1