Προσεχως δοκιμη των γιγαντων Lorenz X5 και Z1 υπο κανονικες συνθηκες ερευνας (οχι δοκιμαστηρια κτλ) με το φιλο stampa… νεωτερα εντος λιγων ημερων.
-
ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ?????
@metal:
πανο πιστευω οτι ενας τετοιος δισκος θα παει βαθια στα μεσαια και μεγαλα,αυτο που με προβληματιζει ειναι κατα ποσο ησυχος θα ειναι μιας και ειναι μονος,αλλα απο την αλλη σκεφτωμαι τον δουλευουν στην αυστραλια που εχει απο τα ποιο δυσκολα χωματα!!!
το ξερω οτι με μονο δισκο βγενει of ο διαχωρισμος αλλα αν το σκεφτεις μονο τα επιφανιακα σου κοβη τα υπολοιπα ειναι θεμα αυτιου και ευτυχως εχω παρει το κολαει για τα καλα αρκει ο στοχος να ειναι μεγεθος 10λεπτον και πανω…Σε εδαφη που ειναι ελαχιστα μολυσμενα απο σκουπιδαριο θα χει τρομερο βαθος για τα μεγεθη στοχων
που λες παντως, διαχωρισμο γιοκ ομως…PS
-
ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ?????
@metal:
ρε καραγγιανη εχω lorenz3,gpx, ppm και το ενα καλυπτει το αλλο δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουλησω η να αποκτοισω αλλο εργαλειο!!! θα ελεγα ειμαι πληρως καλημενος….:36_1_36:
Δεν είσαι και τόσο πλήρης καλυμμένος….....ξέχασες ότι χρειάζεσαι και δύο-τρεις Πακιστανούς να σου τα κουβαλάνε.......και άλλους δύο-τρεις Αλβανούς να σκάβουν.....:36_2_35::36_2_27:
-
ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ?????
@metal:
ρε καραγγιανη εχω lorenz3,gpx, ppm και το ενα καλυπτει το αλλο δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουλησω η να αποκτοισω αλλο εργαλειο!!! θα ελεγα ειμαι πληρως καλημενος….:36_1_36:
εεεεεεεεεεεεεεε κατσε ανηψουδ
ερχονται κι αλλα απου πισω
θα γιλας κι του λαιου του γρουν
(μεταφραση θα γελασει και το μαυρο το γουρουνι)