Ενα οχταωρο κοσκινισμα ποσο χρυσο θα σου αποφερει??
Δεν ειναι καλυτερα να ριχνεις μπετα σε καμια οικοδομη??
Θα σου αποφερει καλυτερο μεροκαματο…αν βρεις βεβαια δουλεια.
Αλλα και ετσι να ειναι....καφεδες τσιγαρα φαγητο??
Νομιζετε αλλοι πριν απο εσας δεν το σκεφτηκαν??
Τα αυγα δεν τα ξουριζουν.
-
Πιάτα χρυσού και Ανιχνευτής μετάλλων βρίσκουν φυσικό χρυσό
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ενα οχταωρο κοσκινισμα ποσο χρυσο θα σου αποφερει??
Δεν ειναι καλυτερα να ριχνεις μπετα σε καμια οικοδομη??
Θα σου αποφερει καλυτερο μεροκαματο…αν βρεις βεβαια δουλεια.
Αλλα και ετσι να ειναι....καφεδες τσιγαρα φαγητο??
Νομιζετε αλλοι πριν απο εσας δεν το σκεφτηκαν??
Τα αυγα δεν τα ξουριζουν.φυσηκα και το σκεφτικαν πολυ αλλοι πιο μπροστα, φυσηκα και θα κανω εξοδα αλλα το θεμα ειναι η ικανοποιηση που θα μου δοση, που επιτελους βρικα κατι κιτρινο.
γιατι πανο απο ολα ειναι χομπι. -
νατο φιλε αυτο κανη το κοσκινισμα μονο του και δεν χρειαζετε τεχνικη.
μονο λεφτα να το παρουμε.http://www.emporion359.com/category/30/gold-prospecting-equipment-golden-mask.html από το μέλος tarikat
kai as to parete san diafimisiΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
το δικό μας είναι ιδιοκατασκεβη προσωπική εργασία
νομίζω πως ο ταρικατ έχει σετ στην σελίδα τουο τρόπος λειτουργίας είναι απλός ρίχνεις το χώμα και το ξεπλένεις μαι το νερό έχει καπια κοσκινά τα πιο βαριά και μικρά σωματίδια μένουν στο κατώτερο σημιο
Σουλη εφοσον το δουλεψες με την ιδιοκατασκευη σας, πες μας το αποτελεσμα σε ενα κυβικο χομα?
-
Προς SΟUPERNONA.
Αν παρακολουθήσεις μερικά διαφημιστικά video των εταιρειών εμπορίας θα το δεις. Όταν χτυπήσει το μηχανάκι σκάβεις σταδιακά και ελέγχεις μέχρι που να μη χτυπάει και μετά περνάς λίγο λίγο το σκαμμένο με το χέρι πάνω από το πηνίο ώσπου να εντοπίσεις το αντικείμενο (μέταλλο) για το οποίο χτύπησε ο ανιχνευτής. Το χρυσό αποκλείεται να μη τον αναγνωρίσεις. Αυτό που έκανε ο Soulis1 ξεφεύγει από το απλό χόμπυ και χρειάζεται πολλές άδειες. -
οποιος αποφασιση να την βρει σε ρεματιες και σπηλαια με ψηγματα ας σφυριξη βλαχικα
επειδή σας βλέπω ζεστούς έχω το κατάλληλο μέρος με μεγάλη ποσότητα αμοχαλικού σε κήτη ρέματος
και μαι ιστορία ότι στην αρχεότητα στην περιοχή ειπιρξαν επιφανιακά χρισοριχια
να κανονίσουμε να μαζευτούμε για ψάρεμα και δοκιμή
είναι περιοχή θεσαλονίκηςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
επειδή σας βλέπω ζεστούς έχω το κατάλληλο μέρος με μεγάλη ποσότητα αμοχαλικού σε κήτη ρέματος
και μαι ιστορία ότι στην αρχεότητα στην περιοχή ειπιρξαν επιφανιακά χρισοριχια
να κανονίσουμε να μαζευτούμε για ψάρεμα και δοκιμή
είναι περιοχή θεσαλονίκηςειμαστε ολο αυτια, εχω και καλαμια για ψαρεμα ,κανονιστε το ποτε και ειμαι μεσα, μια δοκιμη αξιζη τον κοπο
-
Πιθανων να παιζει να μπορεις να προσεγγισεις καλο σημειο με βεργες , αλλα και παλι, ο χρυσος ειναι βαρυς και δεν μενει επιφανειακα. Πεφτει κατω σιγα σιγα ως που να φτασει ξανα στο υποστρωμα. Το επιφανειακο θελει καθαρισμα και το τι ειναι απο κατω ειναι αυτο που εχει το ψωμι .
Απο την αμμο στο κουτουρου, ουτε ψυγματα δεν βγαινουν. Θα κινησεις μεγαλες ποσοτητες αμμουδας για ελαχιστη ποσοτητα. Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει .
Τωρα εαν παιζει καποιο ορυχειο παλιο κοντα, μαλλον στο βαθυ υλικο πρεπει κανεις να αναζητησει την τυχη του.